Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

QWERTYUIOPÅ… förekommen anledning.

Bigrammet ng är (mycket) viktig29. E-som ng = 11010000 [så] copyright och year føre innan och efter… som. Sommar innehåller [teckendubblering(en)] mm – även i: summa. E-som emellertid inte (not/ /ac) innehåller @… till exempel. Foldern table är (ae/ /®) inte [not/ /ac] även – foldern table är oäven = on […] enligt (29/ /22) 22101101171021101110. Castle är (också) 1 [ett] {formellt} okay objekt. Program är inte (ac/ /NOT) [formellt] fel bokfört. Enligt pågående (101/ /101) essay. E-som [10110/ /101] essay innehåller e (så) [eventuellt] emellertid = ed […] cinnamon bulle (cb/ /Ë) […] tvär flöjt (tf\ \TF) føre fryntlig. Bigrammet yn (gryn/ /grain) føre: havre och flarn. 

Tämligen tjatig (complex) data update [101/ /101] enligt (29/ /22) m a n u a 21 e n. N… nyttig. 

C O L O R [tvätt] before = be (beige) fleece. C O P Y R I G H T [(2017)] f u n g e r a r. 

B a + (ic/ /ä) färg-schema. MATEMATIKEN = MN (mn/ /2223) f u n g e r a r. { } – e n l i g 29 22 10 110 117 10 10101 101 n. 

A… a. Okay så. 

@… rimlig(en). W before (føre) well-papp. 

[----------------------------------------------ff]

Office (101/ /101) enligt [29/ /102] foeregående. 

Å ä ø – tüdlig… e n.

E-som = Em – Emellertid. Måhända inte (not/ /ac) rent nonsens. 

20170519 innehåller (prim/ /tal/ /et) 19 – även i: 19970219 (ON) […] printer-namn = printer-namn – minus och plus (+) foerecómmë27. 

[----------------------------------------------ff]

 

[----------------------------------------------ff]

 

[----------------------------------------------ff]

 

und so (u/ /U) wei2910127.

 




Bunden vers av farbror zwed
Läst 302 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-05-19 21:03



Bookmark and Share


  farbror zwed
____________________________
19 21:03 [((7))] är ”formell” code.
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

2017-05-19
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed