Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagen efter igår

Om jag bara kunde
skulle mina tankar vandra
söka sig någon annan stans
där de fick vara fria
lekfulla

Idag är de tunga och tröga
vill inte hänga ihop
hänger tungt innanför ögonlocken
dväljs i fördärv

Att en morgon kan vara så oönskad
allt runtomkring rör sig för fort
jag vill bara vara still
vänta ut det onda.

Annat var det igårkväll....




Fri vers (Fri form) av Eugen VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-05-20 11:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ibland kan det kännas så!
2017-05-24

    ej medlem längre
jag hade tänkt stanna uppe hela natten. men går nog o lägger mig sen jag läst igenom texterna jag har författat under gårdagen.
2017-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Eugen
Eugen VIP