Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla dessa känslor

En känsla
Ett litet uns av hopp
Elden som brinner
Var är ni
Jag behöver er
Jag letar, jag söker
Ni var så vackra
Vad kommer ni vara när jag hittar er
Jag lovar att jag söker
Att jag försöker
Kylan i hjärtat bränner
En eld jag inte längre kan ta
Jag försöker för er
För mig
Jag ber er hitta mig om jag inte hittar er




Övriga genrer av indieBella
Läst 167 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-05-20 12:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

indieBella