Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din röst

Din lugna, vackra röst förgyller
Den gör mig glad
Glad till livet
Du får mig att känna gnista
Nyfikenhet
Nyfikenhet till livet
Nu är det bara en sak som saknas
Din röst nära mig




Bunden vers av Johan Kinnmalm
Läst 273 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-05-20 12:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Kinnmalm
Johan Kinnmalm