Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sann Kärlek

Gång på gång så möter jag en känsla
En känsla om osäkerhet
Nu från osäker till något fint
Någonstans där ute finns du
Du som ser och känner min känsla
Du som vill uppleva min närhet
Känna av min kärlek

Nu till nästa steg
Håll i dig
För jag kommer att ge dig

All min kärlek




Bunden vers av Johan Kinnmalm
Läst 430 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-05-21 23:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag kan i texten uppleva att då förälskelsen knackar på din dörr så är du beredd att öppna din dörr på vid gavel och släppa in all den varma glädje som väntar på dig!
Härlig text!
2017-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Johan Kinnmalm
Johan Kinnmalm