Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det gör ont


Det gör ont när blommande knoppar brister, när någons närhet man mister.
Det gör ont när kärlek ej är besvarad och när den inte rimligt alls blir förklarad.
Det gör ont att du inte länge vill ha mig kvar och det utan att få ett ordentligt svar.

Det gör ont




Bunden vers (Rim) av AmiieS
Läst 283 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-05-20 14:24



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
obesvarad kärlek värker till kropp och själ.
2017-05-20
  > Nästa text
< Föregående

AmiieS
AmiieS