Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där någonstans


Mellan skymningar och gryningsljus, mitt i den gråa vardagens vaga konturer av liv. Fanns tanken
den om dig, den om oss.

Och någonstans där, måste jag leva lite också




Fri vers (Fri form) av AmiieS
Läst 281 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-03 09:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AmiieS
AmiieS