Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dela vu

Ambivalens var tillbaka och din tveksamhet rörde åter vid min hud. Dina andetag mot min nacke kändes allt mer avlägsen och värmen i din närhet var sval och frånvarande. Känslan var tillbaka om att det här var vårt sista andetag tillsammans och sista gången du låg tätt intill.

Allt i det du gjorde, inte gjorde, sa och inte sa var bekant, du hade bärt den känslan förr. Och det gjorde ont i hela mig av att känna den hos dig igen.




Fri vers (Fri form) av AmiieS
Läst 318 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-08-18 11:02



Bookmark and Share


  Synx
Snillrik och lockande titel. Det var den som lockade att välja läsa just den ur dina alster. Än mer belönad blev jag av innehållet som var ack så bekant, men samtidigt något jag hoppades förtränga.
2017-08-18
  > Nästa text
< Föregående

AmiieS
AmiieS