Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SVERIGES URINVÅNARE STÄLLER SIG PÅ BARRIKADERNA

Men de va väl själve fan om det inte ska gå å få ordning å reda i de här landet,för de ska fan gå här i ullstrumperna å vänta på en förändring,utan att man får göra det själv.

Vi börja med å kasta ut alla gamla gubbar o kärringar ur riksdag å regering,för som de är nu liknar de rena hönshuset,me ett djefla kacklande hit å dit vars kännetecken är impotens,inkompetens och inkontinens.

Här demonstreras inte,utan här slår vi in portarna,me gaffeltruckar,traktorer och skotrar.

Politiker skrattar åt fredliga demonstrationer,medan all revolutionerande förändring kräver att skattebetalarna bryter mot rådande lag och begår revolution med att störta rådande statsskick som är korrupt.

Sveriges bönder och urinvånare har fått nog,och ställt sig på barrikaderna

 




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-21 14:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP