Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

But a riot?


tolv skator vrider
vårmorgonens startnyckel
hostar urladdat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Stefan Albrektsson
Läst 394 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-05-22 08:31



Bookmark and Share


  Engel
Din beskrivning känns väldigt stillsam. Även om det beskrivna troligen inte var det.
En vacker bild av kosmisk samexistens. Hur vi kan låta varandra vara och ändå påverkar varandra.
2017-05-28

    ej medlem längre
Jättebra haiku!! Naturnära och humoristiskt.
2017-05-24

  ResenärGenomLivet VIP
:-))) Gillar din haiku...så läcker...
2017-05-23

  Maria Marängsviss VIP
Kul utmejslat. Igenkänner :)
2017-05-23

  Salvation Pepper
Fick mig att le!
Dessa sanslösa skatljud.
2017-05-23

  smultronbergen VIP
Aldrig varit mkt för haiku men
det var en rolig bild om trögstartade
dagar och jag kan inte för mitt liv
se dessa fåglar hosta- just det blir
kul-
2017-05-22

    ej medlem längre
Storartad koppling mellan Skatorna och den uppgående solen.
2017-05-22

  Nanna X
Svårstartad måndagsmorgon?
2017-05-22

  Anya VIP
Vilken idérikedom. Originellt målat. Ler när jag läser och läser om. Jaa morgonens motor kan vara urladdad...tänker jag. Så är det ofta för mig.
2017-05-22

  Larz Gustafsson VIP
Black & white riot således, för att travestera The Clash.
2017-05-22

    ej medlem längre
Morgonen går igång på samma sätt som en gammal bil (med hjälp av en skata). En underbar haiku!
2017-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Albrektsson
Stefan Albrektsson