Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ockupation

 

Jag!
Bor i ingen annans kropp

Någon annan!
Bor i min kropp

Varför!

Jag!
Sitter på ingen annans stol

Någon annan !
Sitter i min stol

Varför?

Tvingande!
Ockupation!

Är människans vana




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 174 gånger
Publicerad 2017-05-22 09:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP