Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mannen utan skor

 

Jag grät för att jag var så hungrig
Sen,
Träffade jag den man som hade inga skor på sig

Han!
Sade HEJ!

HEJ på dig!
Svarade jag

Han undrade?
Om jag hade ett extra par gamla skor

Jag svarade!
Om han hade en brödbit med sig

Jag bytte ut mina skor för hans bröd
Han bytte ut sin bröd mot mina skor

Ha sa!
Adjö och ha en bra dag!

Jag log åt honom!
Och tackade för brödet

Han kände sig varmt om fötterna
Jag kände mig mätt i magen



 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 243 gånger
Publicerad 2017-05-22 09:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP