Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Innan du försvinner

 

Mörkret!
Är,
Jag själv hos alla andra

Alla mörkaste mörker!
Är.
Jag själv och ingen annan

Sök inget ljus hos mig!
Sök inget liv hos mig!
Sök inga lögner hos mig!

Jag är den sanna ljuset själv
Och,
Du är den mörkaste mörkret själv

Lys upp sig själv!
Innan,
Du talar om mörkret

Känn verkligheten innan du helt försvinner för gott!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 182 gånger
Publicerad 2017-05-23 08:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP