Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tisdag 23 maj 2017.


Hässelbynatt


Nätterna i veckan
är så långa. Jag lockas
(försöka) pränta lite poesi. -
Nånn måste göra det å
(jag tror att) de andra
poeterna sover, som alltid
vid denna tidpunkt .

Natten vore ensam,
som vaken, om det ej
vore för TV och Radio.
En Aripiprazole 15 mg.
å en Truxal 25 mg. gör
gott i kropp & Själ -
i den arla timman ..

Nuet är en liten Sputnic
som rullar framåt, uppåt å
kollar ut över, ner på den
sammanbrakande dåtiden,
som vi överlevt i vild
förhoppning om att det
kommande är riktigt OK !!

Laptopens klocka visar -03:00.
Det är nära till juni. ¨¨¨¨¨¨¨¨¨
Tacksam, för att jag lever !
Livet har blivit bättre, än vad
jag trodde det skulle bli mina
första 20 år... Men utrymme finns
för mkt bättre, ändå ! <3







Fri vers av Marianne Räf
Läst 515 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-05-23 11:23



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Trevliga natt-tankar...och visst hoppa vi på bättre dagar...
2017-05-25

    Dan Myrbeck
Låt oss hoppas på det bästa,
men inte bli besvikna om
förhoppningen inte infrias!
2017-05-24

    ej medlem längre
En vaknatt där diktjaget begrundar tillvaron. Jag gillar texten väldigt mycket! Speciellt detta:
"En Aripiprazole 15 mg.
å en Truxal 25 mg. gör
gott i kropp & Själ -
i den arla timman ..

Nuet är en liten Sputnic
som rullar framåt, uppåt å
kollar ut över, ner på den
sammanbrakande dåtiden"
Utmärkt!


2017-05-24

    Elisabeth Nilsson VIP
Hoppfull text om varandet och naturligtvis, som alltid, bra diktat!
2017-05-23

    ej medlem längre
Ännu en god, och välskriven MR!
2017-05-23

    ej medlem längre
Ja, nätternas poesi skall också skrivas! Nätterna är alltid långa när man inte kan sova och allt är tyst!
Trevliga reflektioner med hoppfullt avslut!
2017-05-23

  Salvation Pepper
Trevlig skrift!
2017-05-23

    ej medlem längre
fin liknelse med sputniken.
2017-05-23

  ULJO
Som vanligt berörande skrivet om livet
2017-05-23

  objekt3
"Vild förhoppning" / En liten sputnic <3
2017-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf