Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kalkkokong III

det hårda skalet av kritvitt silke
där syns
en krackelering från stormvindarna
släpper ut
den brinnande hästen som galopperar och ersätter all skog med aska

Ur skogen reser sig korpen
samlar guld och silver
bryter ord

Ur kokongens sår, flyter ansikten ut i havet
han jagar dem med hov
och ursäkter




Fri vers av Per Stormberg
Läst 264 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-05-23 18:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Per Stormberg
Per Stormberg