Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

    Lite info = io – 20 eller 32 är space […] okay så. Ø… ø.

En [1] varm dag i… Omnejden City. Den här texten är bokförd i (protokollet) Ba+ som är [ungefär] 20 år (just) nu. Bekymret genus = gs […] är tidigare beskrivet i pågående (e/ /s) syntes. Betoningen är [mycket] viktig. Syntesen [Ba+] fortsätter. 

7:30 (PM) — enligt datorn. 20170523 (Ti) är 1 [en] rimligt okay datering. Enligt manualen. 20170522 (Må) är 1 [en] (formell) komplettering. 355/113 (pi) är [måhända/ /eventuellt] rimligt okay code. Teckendubbleringen pp (Äppelbo) är inte […] oviktig.

Även wellpapp och nyponsoppa [%] fungerar. W = 87 – enligt manualen. Ba+ är vad C++ och Åre […] är. Även Åsa […] är (formellt) okay (data) info. Äppelbo ånyo.

Termerna färgschema och element [29/ /102] foerecómmër. Tüdlig… en. ®… copyright 2017 och typewriter [27/ /37] är ”okay” code.

--------------------------------------------------------ff

------------------------------------------------------100

------------------------------------------------------101

_______________________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯ 

 




Fri vers (Fri form) av farbror zwed
Läst 183 gånger
Publicerad 2017-05-23 19:32



Bookmark and Share


  farbror zwed
    Dateringen innehåller primtal.
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯







______________________________

2017-05-23
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed