Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

          Konstruktionen e+ är (formellt) okay.

Bigrammet e+ är (formellt) okay. Färg (g/ /f) förekommer. Ingen (oerhört) lång sång på gång 3727. 

-----------------------------ff--------------

 




Fri vers (Fri form) av farbror zwed
Läst 161 gånger
Publicerad 2017-05-23 19:42



Bookmark and Share


  farbror zwed
    144 [JUST] NU.
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
__________________







2017-05-23
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed