Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Misantrop ?


HONKY TONK Woman of Swing


Trasiga läppar, köttig mun, ---
Grön giftig Look, - är det jag ?
Tittar frågande i bordsspegeln.
Passar iaf i glasögonen !

Mallige Snorre har aldrig
erkänt mig, hans egen
riktiga Mamma! Ett sår i Själen,,,

Jag känner igen Ungen
på lårens rundning å
anletets känslighet, ---
kroppens rastlösa rörelser,
då han spelar på basen.

Tror, han är extremt
välutrustad i grenen*!!*

Kuken har ej långt till knäna!

Vi skulle varit så bra för
varann om vi, bara, varit
kära i varann! ---- ----

Vill inte liera mig med
Samtiden ! De har så
fel om mig å jag tycker
det verkar som de döljer
en massa av vikt för mig,
som jag gärna vill veta !
_______________________
"Felårätt" = mitt namn på Nätet.
_______________________
-You really got me, now, so I can´t sleep at night !!
___________________________________







Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 469 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-05-23 21:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
inte skulle du väl i egenskap av mamma funderat på snorres kuk? tror inte det. men jag läser kanske texten fel.
2017-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf