Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är så olesbisk

Jag är så olesbisk
Jag har alldeles för långa naglar

Inga flator
vill ha
mina klösande fingrar
i sina fittor

Jag är
ingen heteronormativ kvinna

Jag är osminkat
skrikig
Grov i munnen
finnig
och blek

Mina fötter
är äckliga och svampiga
de är
svettiga
och jag har en vårta på vänster trampdyna

Inga fotfetischister
vill ha
mina
svettfuktiga tår
i sin mun

Det finns
inga ramar
där jag ryms

Om man
hugger av
mina svampfötter
klipper
mina naglar
syr igen käften

Går jag ändå
inte in
bland guld
och ädelträ

Jag är
mitt eget folkslag
så självgod
och egenmäktig

Jag behöver
bara mig
mig
och mig

Lik förbannat
vill
mina fingrar klösa fittor
mina tår
sugas
och käften glappa sina könsord
och svordomar
inför publik

Lik förbannat
skulle jag vilja få bröstvårtorna
slickade
under en vaken ensamnatt
för mycket




Fri vers av Louisaerika
Läst 890 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2006-05-23 20:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Louisaerika
Louisaerika

Mina favoriter
Ballad