Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 108 (JUST) NU. ÄNNU [(85/ /e)] ett {1} foersøk. Wed May […]

[…] fungérar. Färg-

schema [(10/ /beige)] [brown] {white} – enligt [(29)] manualen. Wed May […] ånyo. Ånyo: beige — tüdlig… èn. Ë [(cb)] [(cinnamon/ /bulle)] (ë) fungérar. É… ::::… wow. POSTER (70x100) [cm\ \CM] fungérar.

 Även 50x70 [(cm)] fungérar. 

Adress-

en www.poeter.se […] är (”formellt/ /nog”) inte [not\ \ac] (helt/ /%) oäven.

[________] [________] [________] 

[¯¯¯¯¯¯¯¯] [¯¯¯¯¯¯¯¯] [¯¯¯¯¯¯¯¯] 

[________] [________] [________] 

[¯¯¯¯¯¯¯¯] [¯¯¯¯¯¯¯¯] [¯¯¯¯¯¯¯¯] 

 

(-ff-)

{…} [((oä))] before: mä = 2237 [((::))] <Ba+/ /compiler> (C++) — wow.

·------------------------------------------------------------· 

 




Fri vers (Fri form) av farbror zwed
Läst 183 gånger
Publicerad 2017-05-24 18:49



Bookmark and Share


  farbror zwed
 49 – wow… en {1} kvadra29.
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
_________________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯





_________________________
2017-05-24
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed