Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som livet var och är

Så som svart lavasten
Utkastad ur jordens inre
Då varm och full av glöd
Nu kall, svart och död

Tung likt blöta kläder
Drar ner dig mot jorden
Då värmande, vackra och fina
Nu kylande, hindrande, att bära dem är en riktig pina

Utan lyckliga slut
Det kommer aldrig att gå väl
Då lycklig, glad en optimist
Nu har du lärt dig hur livet är, en san realist




Fri vers (Fri form) av Eugen VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-05-25 11:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Var inte en pessimist
var en glad optimist
då lindras snabbt din plåga
i hjärtat tänds
en osläcklig låga
Se ljuset det glimmar

vi i våra hjärtan bär
ett lyckligt slut där!



Kärleksfulla kramar >3
2017-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Eugen
Eugen VIP