Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frihet utan kedjor.

Jag såg det.
Dag för dag.
Det började med en spricka,
som sedan spred sig likt
trädens rötter.
Sakta det bröt sig fram,
slog sig fri från vinterns täcke.
Töade bort sin väktare,
för att röra sig fritt utan kedjor.
Igår såg jag det i sin frihet,
stormande vågor i det sköna blåa.




Fri vers (Fri form) av Midnight
Läst 377 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-05-25 08:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Midnight
Midnight