Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det rädda trollet

Det är min själ inte så lätt
Att vara ett troll
När solen lyser

När man trivs bäst i dunkel och mörker
Erbjuder sommaren knappt
Något skyl

Djupt inne i skogen kan man gömma sig
Klädd i tjocka filar som skydd
Allt för att undvika exponering

Svårt är det att ta för sig när
Man gömmer sig

Svårt att vara mäktig, stark och skrämmas
När man inte tål sol utan
Spricker
Stelnar
Finns inte mer

Vad finns då kvar




Fri vers (Fri form) av Eugen VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-05-25 19:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
känslighet för ljus går att lösa:)
2017-05-31

  Bobski
"Allt för att undvika exponering"

Åh vad jag känner igen mig i det där rädda trollet.
2017-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Eugen
Eugen VIP