Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sista hemmet

 

 

som vanligt slår det mig

/ganska hårt/

hur vackert, välblommande och iordninggjort hela stället är, som om en vill hålla ordning på döden

 

men jag vet nog

att den skitstöveln

är helt oordningsam och totalt utan förstånd

 

men jag, jag tänker vägra döden tillträde, hen kan lägga sig i de nykrattade grusgångarna och vråla allt hen vill

 

jag tänker inte lyssna.

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av catharina.jerbo VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-05-26 22:29



Bookmark and Share


  RitaBrunner
Jag kan tänka mig dig på hemmet! Stackars personal hahaha.
Välskaldat!
2017-05-29
  > Nästa text
< Föregående

catharina.jerbo
catharina.jerbo VIP