Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Även om jag är hemma själv

Bakom stängda dörrar där ingen ser och hör

Där i hemmets trygga vrå

Borde känslorna få flöda fritt utan rädsla

För vad andra ska tycka tänka eller tro

Men det är nu inte alltid så

Ty trots att jag är helt ensam utan någon här

Bor en röst djupt inom mig som tar sig ton

Säger att jag inte ska få känna det jag gör 

Påstår att mina tårar de borde aldrig falla mer

För vem vill veta hur du mår och känner

Du är patetisk feg och bara dum

Och hur ditt hjärta bultar och bröstet värker 

Det är bara ditt problem att bry sig om 

Så var nu en lydig flicka och var tyst

Svälj den bittra medicinen ner

Så ingen mina fåniga tårar får se

Ty även om jag är hemma själv

Finns inget skäl att släppa gråten ut

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 247 gånger
Publicerad 2017-05-27 20:30



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra där!
2017-05-29

  ULJO
Så sant
2017-05-29

  Marita Ohlquist VIP
Stark text om en inre röst som förgör och förstör!

2017-05-28

  Jan Widströmer VIP
Fostrande föräldrar kan lätt forma ett fostrande överjag som verkar i deras frånvaro.... väl skildrat.
2017-05-28

  Midnight
Så sanna ord!
2017-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP