Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt till en ickemor.


Förlorad

letar i mitt inre rum
efter orden från förr
orden med klockklang
som väckte din fråga

dofter av skratt
sommarnatts lust
berusande lycka
vi drack gemensamt

jag böjer mitt knä
svärta bär orden
vid slocknat ljus
ristas oläsbar runa

ofödd blev kärlekens barn
framtidens budande ryttare

© Bosse 28 maj 2017.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 256 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-05-28 00:05



Bookmark and Share


    Taly
bra om tomheten efter. och inför kommande tid.
2017-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten