Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känslor av koncentrerad Poesi.


Saga utan Slut


Utebliven sömn, -- som
dimm-moln i ögongloberna.

Skära å violetta stråk
innanför, bakom pannan.

Upplevelser av Kärlek
ini bålens botten.....

I natt, dansar mina tankar
omkring Månens Kyrka.

Starka halsbloss av röda Prince
ger känslor av koncentrerad Poesi...

Kände ej igen Charlotte, som
blivit helpsykotisk på äldre da´r!

Var, väl, kass Respons i Kärlek, som
tog knäcken på henne, tror jag !

Själv håller jag liv i Hoppets flammor,
då Kärleken å Tron sviktat ! ******

Inte, nej inte är, väl, detta -----
Slutet på min Saga ! .........................

Dock, på dikten, denna!






Fri vers av Marianne Räf
Läst 379 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-05-28 04:17



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Så länge det finns liv finns det hopp, som det sägs...
2017-05-31

  Salvation Pepper
En trevlig dans med ord!
2017-05-31

  Lars Hedlin
Bra framställt
2017-05-29

  ULJO
Tro är tro och saga saga. Bra där
2017-05-29

    ej medlem längre
sagan fick ett någorlunda lyckligt slut.
2017-05-28

  Marita Ohlquist VIP
Sagan lever så länge man hoppas och tror!
2017-05-28

    ej medlem längre
Vänskaplig kärlek är när man visar att man bryr sig om sin vän, har tålamod när vännen blir sjuk eller har det ekonomiskt svårt. Vänskap borde vara fri för alla att utöva och aldrig något man känner sig tvungen till. Vid riktig vänskap, så finns man nära i svåra stunder och ställer upp att torka tårarna tillsammans så att man kan skratta igen efteråt åt allt elände. Vi lever i en mycket märklig värld, för jag har nog aldrig någonsin träffat på en nära vän som uppfyller de kriterierna ännu efter snart 40 år på jorden. Stackars våra barn som växer upp i en sådan kall värld. Inte undra på att så många blir sjuka. Jag fattar ingenting. Varför? Varför? Varför? Vad ska vi göra för att bli friska och sanna mot varandra?
2017-05-28

    ej medlem längre
verkar väl hoppfullt idag. Solen skiner och vita miner piggar alltid upp! :)
2017-05-28

    ej medlem längre
Inte slutet på sagan men början på en ny dag med nytt hopp!
2017-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf