Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan några storslagna planer

floden var en å
full av dumpade cyklar
stulna för hängivelsens skull

isen växte på höjden
borrade hål i skrovet på Titanic
såg till att Vasa fick slagsida

vassen började växa vid vägkanterna
så att alla får vara med

utan några storslagna planer




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 380 gånger och applåderad av 9 personer
Utvald text
Publicerad 2017-05-29 02:18



Bookmark and Share


  Erik Hall
Stor dikt (med eller utan storslagna planer)!
2017-06-05

    ej medlem längre
Härlig allitteration "vassen började växa vid vägkanterna". Och lite nyttig historisk tillbakablick på två båtars öden.
2017-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson