Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Glömska å minnen.


Jo-jo !!!


Minnenas små jollar å andra fartyg
seglar i stumhet på, å drunknar ibland i
Glömskans grinigt glupande Hav!

Melodier dunkar mot tinningarna.

Levande ljus, -- inget för mig å ha
inomhus. Glödlampor är ofarligare -- --

Minnenas sjöar släcker Glömskans bränder.

Jag har Kuren alla letar efter! Kan inte
säga vad å hur... men på Nått Sätt är det
jag vill förklara - av Värde för andra, än
mig, själv, - även! Är, nog, såväl: Synsk som
Medial å klärvoajant, - m.m.! -I can help....!

Mycket skall bli sagt när många
minnen kommit på plats, klämts ut ur
Glömskans tryckande kved, det skall bli
BIG FUN, varje Sommar, - thanks God !!

Mina föräldrar, först, - å, sen många
andra åtrådde min postulerade hemska
Hädanfärd, efter ett liv utan Högre Mening,,,--

Vem vill lida ? Ingen ? MEN :

De njuter ikapp med att jag suffrar!
Å, lider svårt, de stunder jag är glad !

Logiken hänger på en skör tråd.
<3
Som en Jo-jo !! Älska (med) mig, -- Nånn!!!!









Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 433 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-05-29 05:38



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Nej, alla vill väl njuta av sina liv...
2017-05-31

    Elisabeth Nilsson VIP
För din skull, min fina skrivarvän, önskar jag dig kärlek och ömhet i massor. Du skriver så bra med kloka tankar.
2017-05-29

    ej medlem längre
Kloka fina ord som alltid från din penna!
2017-05-29

  Anya VIP
Faller särskilt för sista raden i din originella text.
" Som en Jo-jo !! Älska (med) mig, -- Nånn!!!!"

Starkt och öppet.
2017-05-29

  Marita Ohlquist VIP
Texten är som en gobeläng med många tänkvärda inslag i varpen!
2017-05-29

  Lars Hedlin
Väldans bra
2017-05-29

  ULJO
Du skriver med en bnerv som jag gillar. Bra som oftast
2017-05-29

    ej medlem längre
ännu en klok färgstark dikt
2017-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf