Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Torkan och Vätan


Huden,
numera en öken.
Tidigare elastisk
som ett gummiband.

Törstig efter din tungas vandring.

Vätan

Den där oasen, pirrar till
för en hundradel.

Innan hägringen blir uppenbar.




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 200 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-05-29 20:17



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra och intensiv...
2017-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol