Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvällens fråga 170601

Kan en man som inte vågar

stå upp för sina känslor inför omgivningen

säga att han älskar sin kvinna?

© Angela Bohlin

 




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-01 23:20



Bookmark and Share


  Lars E Jönsson
Kvällens svar, ja
2017-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP