Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mänsklig frottering, endast på dagtid!


Perspektiv i Nuet


Vad i hela den ruttnaste delen
av Helvetet -- MENAS ??!!--
Poeter, både dårar å idioter
är så totalt väck mellan öronen, -
- att de måste tro att jag
inte är det minsta relevant i
min varseblivning, sinnesnärvaro!
DE är, själva, loosers, -- är ej
ett dugg coola, - fast de tror det !!

I det här Samhället är det
inte PK å snacka om sex å
sånnt som det berör, - offentligt,
trots att det är nått så dj. ----
fundamentalt i våra stökiga liv !
Att gå ut med å bekänna sig
va´ sexist är så illa att en´
blir totalblockad, åsidosatt --
å inte tagen på allvar, alls...

Glad, jag ej blev inlemmad i
Världens familjeghetton ! En
känd, svensk, kvinnlig poet skrev:-
"Man känner den egne vargen
på hur han biter!" Bra skrivet!
Å, f-n, så sant. Snart, får de
smaka våra kvinnliga bett!!
Vi är förb. trötta på å hunsas
hit å dit av förmätna herrar !!

Ni ligger lågt om nätterna.
Varför försöker Ingen nå mig,
då!? "Sounds of Silence"; I
Tystnaden, - en stum cancer!!
Men, jag skiter i cancer å
alla andra symptom, som
kallas sjukdom, vilket endast
är egna tillkortakommanden
i skuldfyllt trots mot Anden ! !







Fri vers av Marianne Räf
Läst 447 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-05-30 05:10



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Bra att säga ifrån när något känns fel...
2017-05-31

  Salvation Pepper
Som sagt: du peppar i den poetiska maten! :)
2017-05-31

  Blomma-Stjärna VIP
Starkt!
2017-05-30

  Staffan Nilsson

Ett liv som går ut på att bara, bara ha sex? I relation till andra?
Att dominera som man?
Dominera som kvinna?
Sex ska vara njutning för båda - det kräver kärlek, alltså respekt/ömhet för den andra från båda håll.
Är det så svårt att begripa?

2017-05-30

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra rutet i stark text!




2017-05-30

  Lars Hedlin
Yes gillas mycket :)
2017-05-30

  Marita Ohlquist VIP
Heja Dig, du starka underbara kvinna!
2017-05-30

  objekt3
Rått Fru räv.
2017-05-30

  ULJO
Återigen en gillande text. Bra Marianne
2017-05-30

    ej medlem längre
Kanske är det så att man tänker mest på sina egna angelägenheter i dagens samhälle, och inte har tid för andras behov och önskningar...
Stark text!
2017-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf