Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Icke att förglömma...


Känner mig inte längre
lika vass
men det går att skriva
även med en trubbig penna




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 384 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-05-30 07:00



Bookmark and Share


  Joakimnordbrandt
Kort och god dikt.
2017-06-04

  Fulbergarn
Ibland blir ankan en svan, det var väl mor anka som vässade den fula ungen
2017-06-04

  Lars Hedlin
Så sant..Väldigt bra!
2017-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol