Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En parafras är... Äh, slå upp det vad. Eller som ett virusprogram i teve väl en gång hette. 'Jag har hört den förut', varpå pub-liken skrattade artigt och drack litet öl ur en på platsen, det var ju i alla fall en bar, tillskansad öl.


Dagens parafras 2017 05 31




Eftersom jaget är nyfrälst
med ett sådant där budskap
och sin litet oskuldsfulla naivitet
faller möjlig skuld
på dig som ju lever i din egen
högst skapade verklighet.

Eventuella omständigheter du visar upp
och gör dig skyldig till
är därför också
ditt eget som ansvar
och befriar därför samtidigt mig.




Bunden vers (Blankvers) av lodjuret/seglare VIP
Läst 338 gånger
Publicerad 2017-05-31 12:36



Bookmark and Share


  ULJO
Alla är vi ansvariga för våra handlanden rakt av.
2017-05-31
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP