Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det lär finnas sporter. Och så finns det sport. Som de väl mer insatta brukar se saken. Fick kritik på en text en gång och hade säkert kunnat svara något i den stilen.


En sådan där mening i meningen, är det meningen





Du har fattat poängen
om det mentala slagträet
och skapat dig därmed en
åtminstone tänkt plats i historien,
om spelet Baseball,
som det väl heter på engelska?

-


Människor dör som flugor
mest hela tiden
men flugor dör de?




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-02 22:19



Bookmark and Share


  ULJO
Nej de dör aldrig. Det kommer nya hela tiden
2017-06-02

  Den lilla tänkande
hm...klurigt...
2017-06-02
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP