Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trött

Du

far likt

svallvågor

Genom kroppen

Bränner bakom

ögonlocken

Trött så

in

i

märgen

helt utan någon

särskild anledning

oförklarligt

onaturligt

trött

i

själen

Medvetandet

Försöker förtränga

Framstå som normal

upprätthåller skenet

men översköljs

av vågorna

 så trött

nu

.

 




Fri vers (Fri form) av Eugen VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-31 21:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det här vackert skrivet och
layouten så fin
Du är normal, fast man blir trött
ibland...
eller ingen är riktigt normal kom jag ihåg att vi är
alla är vi lika värdefulla :)
2017-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Eugen
Eugen VIP