Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det går numera resor in i framtiden via flyget till stora delar av världen. Hon som förut precis hunnit sjunka ner i en pösig fåtölj med en god bok som enda sällskap, tvingas nu se tiden med en kopp rykande het choklad, som passé.


Gårdagens lössläppta kalv




Margaretha retar sig på
att det inte finns något
att anmärka på ibland.

Nog borde det väl finnas något
att bli besviken på
i samvaron med en vän?

Den kunde väl säga saker,
yttra någon bitter kritik?
Säga saker som...

Du skall vara bestämd
och kunna sätta gränser,
samtidigt inte precis ryta åt mig.

Jag har förväntningar på dig
och du skall kunna
läsa mig som en bok.

Bara att det inte skall gå
att lägga märke till det.
Känna av det, stort heller.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-01 11:06



Bookmark and Share


  ULJO
Mycket ska man klara när kraven skruvas upp
2017-06-01

  Ewa-Britt Nilson VIP
Inte lätt i
varat vara
det hela tiden
klara och för det
mesta undra vad det
nu tänkt bli, att vara...
2017-06-01
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP