Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Resebyrå, reseffekt konfekt insekt sekretariat aristokrat


Replik som tagen ur byråns låda





Som postrånaren nog aldrig
svarade kassörskan då hon sade
'Tänk, om Beethoven levt idag hade han varit 200 år'.
'Vi var inte bekanta, ens nära vänner.'




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 205 gånger
Publicerad 2017-06-01 22:36



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Avledande manöver. Ler.
2017-06-01

  ULJO
Jag tror postrånaren är ganska ointresserad av Beethoven när han utövar sin profession.
2017-06-01
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP