Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skådespelet livet

Jag säljer mig
För känslor
Desto mer du visar
Desto mer kommer jag ge
Jag är inte stark
Jag är så svag
Men du måste ge
Ge tills hela världen ser
Ge mig något att älska
Ge mig något att hata
Jag är svag
Därför kräver jag
Därför äter jag desto mer

Livet är ett skådespel
Där vad vi visar gör oss svag
Där ord inte har någon betydelse
Endast handling har
Jag lever för ord
För i dem ser jag av vad du är gjord

Jag säljer mig
Vill du köpa mig för en känsla?




Övriga genrer av indieBella
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-01 16:50



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Kärlek!
2017-06-02
  > Nästa text
< Föregående

indieBella