Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den doldas uppvaknande.


Jungfru, -- Skär !!


Alltså, - om du förstår
den grymma Tankegång,
som till ditt Inre når, -
- får sagt:- Väntan blir lång!

-Kanske inte göör nått!,
svarar du, tåligt, lugnt.
Väntat du, redan, fått -
- evigt, - det var, rätt, tungt!

I Rummet skallar rop!
VAD har du begripit ?
Därute, står en hop, -
- med Reklam för hans Pitt !

-Vrid dig, nu, i fläsket!
Dig serveras Inget, -
här i värsta Träsket !!
Dock, du känner 'Stinget'!

Av den Älskades lem,
som i Rymden irrat, -
- fjärran ifrån ditt hem...-
Allt var SÅ förvirrat !

Du har känt dig lessen, --
- för Alla dig Bedrog!
Känner väl adressen,
där mången gång du dog!

Nu, börjar du vakna.
Världen är i Uppror!-
De vill du ska sakna, -
-förgäves,- all Amour!

Du förstår han finns där,
beredd å älska dig !
Så, skratta, Jungfru Skär ! - -
-Bevisa du är -- TJEJ !!







Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 330 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-06-01 21:12



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det är bara att hänga med i livets svängar...
2017-06-03

  Lars Hedlin
Livets olika snurr och skiftningar
2017-06-03

    ej medlem längre
immanuel i jesajas bok föddes liksom krisus av en jungfru.
2017-06-02

  Marita Ohlquist VIP
Underbart avslut på en bra text!
2017-06-02

  ULJO
Trodde först det var en parodi på juldansens måste. Men lite andra parametrar bjuder du här. Bra jobbat
2017-06-01

    jordarp@hotmail.com
Märklig, men så kan det vara, detta liv
2017-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf