Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som i en kort lek, 42 eller 52, vad är egentligen skillnaden. Som för strö else. För en möjligt ej bevandrad i språk betyr det 'vatten', på norsk. Samt anspelar på en film i serien 'Terminator' med en herr Arnold S.


Talk to the vand




En del kulturer anser att vatten,
exempelvis norskt bordsvatten,
är en sådan där som exklusiv upplevelse
en verkligen bör unna sig,
minst en gång i livet.

Själv klarar jag mig med att njuta
verkligheten
så som den tar sig ut
vilken tisdag som helst i veckan.

En del individer
väljer planhalva att föra spelet på.
Andra gör våld
på sig själva.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 173 gånger
Publicerad 2017-06-02 17:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP