Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vill sköta mig, själv !


Hur hantera Häxdoktorn ? !


Det var nära hon tog
mitt liv, härom året!

Det var nära jag skickades
till hjärtintensiven ! !

Var intagen på S:t Görans
Psyk, avd. 6, i oktober -15.

Mot min uttalade vilja togs
5 rör av mitt blod ! ! ! !

Provsvaren var positiva på
alltför mkt Kalium ,,,,,

Hon ville ta mig till en hjärtavd.
för prover å Behandling! - - -

Visade sig att Labbet gjort fel!
Också, ett djävla sätt.............!

Jag tror inte på somatisk
sjukvård å kirurgi-tjafset!

Tycker jag har Koll på mina
organ å inälvor, -- själv !

Å, -- jag får inte rätt medicin!
Blir fläskig, som en gris !!

Hon var hem till mig, häromda´n,
i Sällskap med sin vän, Syster !

Fråga om mitt kiss & bajs å
en massa annat om kroppen !

Vill ej lägga mitt liv i en
häx-doktors händer !!!! :(






Fri vers av Marianne Räf
Läst 337 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-06-02 22:51



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Kraftfull protest mot intrång i personligheten i bra skrift!
2017-06-03

  ResenärGenomLivet VIP
Visst är det så...man vill bestämma över sig själv...
2017-06-03

    ej medlem längre
såna måste vi akta oss för
2017-06-03

  Lars Hedlin
Tyvärr också träffat på några sådana söndags exemplar..kram
2017-06-03

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Be sådana där djefla vampyrer dra åt helvetet,dör de hör hemma.
Hälsa från Karmadoktorn !
2017-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf