Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Denna lördagsförmiddag

Ute är det lite grått
Men, vad gör det, så smått?

Snart ska jag ut å springa
så mitt hjärta börjar brinna.

Juni månad är ju här
som blommor till oss alla bär

Pingstafton är det visst idag
med behag av alla slag

Så, gläd dig du människa
i sommarens dar
Ja, gläd dig över allt du har!

Bohemen




Bunden vers (Rim) av bohemen VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-03 11:07



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Känns som sprunget ur en dagbok. Men poesi är väl mera påhittat, om än tänkt och känt, möjlig omskrivning av liv, upplevelse, inlevelse?
2017-11-16

    ej medlem längre
Trevligt, med sommarkänsla!
2017-06-04

  aol
Blev rörd och glad av din fina dikt,
2017-06-04
  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP