Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Never change to be accepted by others. Stay weird." anonymous


Fri katt

ängen där jag blommar fri från

andras förväntningar

om att vara plast

eller drömmen som chefen ropar efter

integritet

cool

fri

katt

"Life isn´t about getting and having, it´s about giving and being." Kevin Kruse

http://www.huffingtonpost.com/michael-feeley/what-does-it-mean-to-be-t_1_b_8033654.html




Fri vers av Ess VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-06-04 13:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ess
Ess VIP