Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Terrorn tröttar!!


VAD är FEL ??


Vågors snirklar
å söta skum;
kluckar i Tanken.

Andens brus i Köttet...

Förfäderna var
Neandertalare å
Homo Sapiens.

Moll & Dur i generna.

Vädret & Sporten
intresserar många!
Varför? Är, väl, inget kul!!

Makten gnuggar fingrarna !

Måste få min mat ! :
Silltallrik med ost & ägg.
Missa´ gårdagens rätt!

Mitt eget fel, -- jag sov!

Bråda dagar --
för Polisen
i London!

Allt Våld är tröttande,,,,

Ta EJ lätt på
Terrorn å låt den
INTE tysta dig!

NÅTT är FEL !!






Fri vers av Marianne Räf
Läst 430 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-06-04 15:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
isis lust att spränga sig bland europeer är sinnessjuk. hur kan de tro de därigenom kommer till paradiset.
2017-06-04

    ej medlem längre
Vad döljer sig bakom kulisserna?...
2017-06-04

    Elisabeth Nilsson VIP
Loppet är kört! Vi kan inte hindra vad som sker.
2017-06-04

  ULJO
Terrorn håller på att förgöra hela jorden. Något måste göras, vem tar ansvar?
2017-06-04

    Jag är fan större än Sartre VIP
Håller med kommentaren under.
När skeppet börjat kantra för mycket är det bortom räddning.
2017-06-04

    ej medlem längre
Ja det är mycket som är fel när man låter det gå så långt! När man säger att terror är något vi får vänja oss vid!
2017-06-04

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Ja vi bör Oupplystas vad handlar om?
2017-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf