Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Surround yourself with people who posess the ability to calm you with their presence alone." Meggan Roxanne


jag fortsätter be

vi vill att du går

säger nog alla människor som jag mött

när jag inte jobbar stör jag så få människor som jag kan

duktig på att inte störa

jag ber

jag gör mitt bästa

det märker ni

och det har inte räckt

vi vill inte att du är här

bättre

var tydlig

jag känner mig inte alltid som att jag går från klarhet till klarhet

jag trevar, jag famlar, jag letar, jag är osäker, jag vet inte ibland

nähä då väljer vi inte dig

jag försöker

jag behöver bara vara

låt mig vara här hemma ifred

jag fortsätter be

"´That I can feel 100% comfortable with you without second guessing or feeling insecure, because we only have eyes for eachother, the thirst is mutual, the love is pure, the trust is untouchable, so f*** the world, we are liberated´ type of love... " Meggan Roxanne




Fri vers av Ess VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-04 22:07



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ut ur hjärtats djup.
2017-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Ess
Ess VIP