Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvivel

Hur fångar man en tvivlande själs ljus
Som är så svagt att det knappt går att se
För att det dolts bakom tjocka murar
Murar som byggts upp av smärtans styrka
Gömt sig bakom en föreställning om att alla
Utom jag själv har ett värde att bry sig om
Ja hur fångar man en sådan blottad själ
Där varje felsteg kan bli ett hårdare fall
Och vart försök till att ge lite styrka åt ljuset
Stoppas där utanför av smärtans och tvivlets
Höga murar som döljer en förtvinande själ
Men hur svårt det än må vara att ta sig dit in
Så tänker jag fortsätta kämpa för att ge lite ljus
Ty skulle jag ge upp och bara låta det vara
Sviker jag inte bara den tvivlande själen
Nej jag skulle på samma gång ge upp mig själv




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-04 22:48



Bookmark and Share


  Millner VIP
"Murar som byggts upp av smärtans styrka" Kraftigt!


2017-06-18

  Marita Ohlquist VIP
Hoppas det blir sprickor i muren så ljuset flödar in och du kan se och förstå att du är värdefull!
2017-06-06

  ULJO
Kloka ord detta. Om vi alla ger upp rämnar världen runt omkring oss och allt blir till aska och sot
2017-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP