Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad finns då kvar?

Säg mig vad finns då kvar
När man slutat vandra och färdigt gått har

När solen slutat skina och stjärnorna lyser ovanför
Ingen ork längre finns kvar  och slutligen man dör

Är resan då slut finns det verkligen ingenting mer
Kan det inte vara en början en hemlig väg man nu inte ser

En som leder till landet som ligger någon annan stans
En bättre värld utan ondska en värld i bättre balans

Skapad av drömmar och ingen allsmäktig kraft
Till vår avblid inte tvärt om och utan de bekymmer vi alltid haft

Att möta vår skapares vilja och vara vår gud värdig
Låt nu guden tjäna oss och inte bli högfärdig

Ingen prestige, ingen kamp och inget självbedrägeri eller tyrann
Att naken vara den man är helt oförställd och sann 




Bunden vers (Rim) av Eugen VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-04 22:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tycker så mycket om sista raden: "Att naken vara den man är helt oförställd och sann". Den tål att tänkas på.
2017-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Eugen
Eugen VIP