Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När du väl börjat kratta manegen och påbörjat din rritt, hästen startade med de snabba stegen och föll sedan in i skritt. Texten i sig? Kan handla om förlorad vuxen kärlek. Eller om ett litet barn som inte fick växa sig stor.


På berättande rim




Du som blev ett minne blott
och svek så mig i fjol
bjöd själv till så flott
var blyg likt en viol.

Som solen mig värmde ömt
smekt vigt med händer små
likt i min sömn jag väl drömt
sedan du fick för dig att gå.

Från mig och andra sedan
som en flöjel men from
du lämnade fort redan
fast löftesrik du hastigt kom.




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 320 gånger
Publicerad 2017-06-05 23:47



Bookmark and Share


  ULJO
Bra där
2017-06-07
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP