Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som man bäddar får man ligga

Ångesten var lika kännbar

som en snara runt Hans hals

trycket över bröstet

ökade pulsslag

flämtande andning

alla dessa beska tankar 

som gav sömnlösa nätter

Han hade gjort aktiva val

som Han nu fick stå till svars för

likt ett korthus föll det ena kortet

... efter det andra

© Angela Bohlin

 




Fri vers (Fri form) av Angela Bohlin VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-05 19:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP